Орц: дүпү 1ш /400г/, мөөг-200г, давс, элсэн чихэр-1х/х, цуу-2х/х, сармис-0,5х/х, сонгино, гүнжидийн тос
Хийх арга: дүпүгээ урт шоо дөрвөлжин хэрчинэ.
Мөөгөө гараараа жижиглэж бэлдэнэ.
Дүпүгээ давстай усанд хэсэг байлгаад хайруулын тавганд шараад тавгална.
Мөөгөө шарна.
Шарахдаа мөн адил давс хийж өгнө. Соусаа бэлдэнэ.
Давс, элсэн чихэр-1х/х, цуу/шингэн/-2х/х, гүнжидийн тос, сармис-0,5х/х, сонгино,зэрэгээ жижиглэн хутгаад бэлэн. 
Дүпүн дээрээ мөөгөө тавиад соусаа хийгээд бэлэн болно.






2 comments:
Wow that looks GREAT! How about an english translation for this recipe?
sorry i don't know. kkk
모르겠어요. 영어를 잘 몰라서요 ㅋㅋ
댓글 쓰기