2010년 4월 24일 토요일

Шарсан дуфу \загас\

Орц: далайн байцаа, дуфу,
Амтлагч: майонез, давс, бор сахар, соя соус, крахмал,
Дуфугээ хавтгай далбагар хэрчээд 2 талаас нь давслана. Далайн байцаагаар ороогоод ирмэгийг нь майонезээр наагаад халаасан их тосонд хийж шарна. Энэ 2 бүтээгдэхүүн нийлэхээрээ загасны амттай болдог. Далайн байцаагаар 2 давхарлавал илүү амттай болдог.


Соус
Далайн байцаа,мөөг, сонгино, чинжүү, байцаа, лууван чанаад ногооны шөл гаргана. Буцалж байгаа ногооны шөлөн дээрээ соя соус \4:1 харьцаагаар\, бор сахар хийж буцалгана. Дээрээс нь усанд зуурсан крахмалны уусмал хийж өтгөрүүлнэ.
Шарсан дуфугээ хэрчиж таваглаад дээрээс нь соусаа хийгээд чимэглэнэ

0 comments:

go veg, be green, save the planet!

go veg,    be green,     save the planet!