2010년 3월 20일 토요일

Десерт


I/AAAAAAAAAck/l8dezvUdnew/s1600-h/6.bmp">
Орц: агарагар \желатин орлуулагч, харахад нүдсэн пүнтүүз шиг\, улаан шошны паста,
1 литр усанд 25 грамм агарагар хийгээд зөөлөн гал дээр нэгэн төрлийн зуурмаг болтол нь буцалгана. Бэлэн болмогц зуурмагаа гал дээрээс аваад 400 грамм улаан шошны пастагаа \нунтаг бурам маягийн \ хийж сайтар хутгана. 20-30 минут сэрүүн газар тавина. Улаан шошноос гадна жигнэсэн хулууны нухашийг сахартай холиод хийж болно. Тэгвэл улбар шар өнгөтэй болно.
Чимэглэгч зуурмагнууд
Оранж жүүс дээр алимны уксус хийгээд буцалгана. Дээрээс нь усанд шингэн зуурсан крахмалны уусмал жаахан хийгээд \1 халбага орчим\ хутгана.
Бүх төрлийн жимсний шүүс хэрэглэж болно, ингэснээр өөр өөр өнгө гарч ирнэ, улаан,ногоон, бор, шар г.м.

0 comments:

go veg, be green, save the planet!

go veg,    be green,     save the planet!