skip to main
|
skip to sidebar
Хайрын хоол
Pages
Сэргэг Сvнс
2009년 1월 11일 일요일
Баярын ширээг чимэглэх амтат цэцгэн ороомог
Орц: гурил, улаан лооль, өргөст хэмх, сонгино, мөөг, төмс, саладны навч, улаан ногоон чинжүү
Хий арга:
Гурилаа зуураад ороомог хийх бинг хайрч бэлэн болгоно.
Төмсөө жижиг дөрвөлжин хэрчээч чанаж нухашлах ба сүүгээр шигэлж зөөлөн амтална .
Улаан лоолио жижиг дөрвөлжин хэрчих ба өргөст хэмх болон улаан ногоон чинжүүгээ урт нариийн гозгой хэлбэртэй хэрчинэ.
Сонгиноо жижиглэж хэрчиж бэлэн болгоно. Нухашласан төмс болон улаан лоолио дамс болон салат зуушыг амтлах зориулттай амтлагчаар амталж өөрийнхөө хүссэн амтийг гаргаж бэлдэнэ. Мөөг болон жинжүүг сонгинотой хуурч болгоно.
Төсний нухашаа оруулалгүйгээр бусад ногоонуудаа хутгаж бэлдэнэ.
Тавган дээр байрлуулах:
Хамгийн эхлээд бингээ тавиад улаан лоолио нимгэн хэрчээд дэвсгэр өнгө болгож тавина.
Дараа нь салатныхаа навчийг тавих бөгөөд бэлтгсэн орцийг мөн төвьж өгнө. Хамгийн сүүлд төмсний нугашыг тавина.
Хуульж ороогоод буцаж задраахгүйн тулд сайтар шахна. Хуульж ороохын тулд гимбаб ороогчийг ашиглаж болох юм.
Бэлэн болсон ороомогоо зүсэж цэцэг хэлбэрээ тавган дээрээ байрлуулснаар хоол бэлэн!!!
0 comments:
댓글 쓰기
최근 게시물
이전 게시물
홈
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
go veg, be green, save the planet!
Labels
Дарш
(4)
Йога
(3)
Монгол жор
(9)
Мэдээ мэдээлэл
(19)
Салат
(6)
Хоолны жор
(42)
Цагаан хоолны ач тус
(15)
цагаан хоолны газрууд
(2)
Цагаан хоолны тухай ойлголтууд
(13)
Blog Archive
►
2013
(2)
►
4월
(1)
►
1월
(1)
►
2012
(5)
►
7월
(1)
►
3월
(3)
►
2월
(1)
►
2011
(31)
►
12월
(1)
►
11월
(2)
►
9월
(1)
►
8월
(3)
►
7월
(4)
►
6월
(6)
►
5월
(1)
►
4월
(4)
►
3월
(1)
►
2월
(5)
►
1월
(3)
►
2010
(28)
►
10월
(4)
►
9월
(1)
►
6월
(7)
►
5월
(4)
►
4월
(5)
►
3월
(5)
►
2월
(1)
►
1월
(1)
▼
2009
(37)
►
11월
(5)
►
10월
(3)
►
9월
(3)
►
8월
(1)
►
7월
(8)
►
6월
(4)
►
3월
(2)
►
2월
(7)
▼
1월
(4)
эрүүл хоолны талаар ярилцлага Д.Ариунаа
Цагаан хоол
Алим гоймонгийн салат
Баярын ширээг чимэглэх амтат цэцгэн ороомог
►
2008
(16)
►
12월
(16)
Powered by
Blogger
.
About
Хайрын хоол
Цагаан хоол гэдэг бол таны өөртөө барьж буй хамгийн том бэлэг юм. Be veg, Go green, save the planet!
Love master!
Menu
Сэтгэлийн шивнээ- Ц.Энхмаа
УХААРЛААС УНАСАН НАВЧ
Бямбажаргалын шүлгүүд
♡Төгс Гэгээрсэн Их Багш Чин Хай♡N2
Төгс Гэгээрсэн Их Багш Чин Хайн телевиз
♡♡♡БЯСАЛГАЛ♡♡♡
Санал хүсэлт
Тоолуур
widget
Vegetarianism!!!!!
Миний тухай
Gantulga Uranchimeg, urnaa0407@yahoo.com
Эрүүл хоол, Эрүүламьдрал
전체 프로필 보기
Blog Archive
►
2013
(2)
►
4월
(1)
►
1월
(1)
►
2012
(5)
►
7월
(1)
►
3월
(3)
►
2월
(1)
►
2011
(31)
►
12월
(1)
►
11월
(2)
►
9월
(1)
►
8월
(3)
►
7월
(4)
►
6월
(6)
►
5월
(1)
►
4월
(4)
►
3월
(1)
►
2월
(5)
►
1월
(3)
►
2010
(28)
►
10월
(4)
►
9월
(1)
►
6월
(7)
►
5월
(4)
►
4월
(5)
►
3월
(5)
►
2월
(1)
►
1월
(1)
▼
2009
(37)
►
11월
(5)
►
10월
(3)
►
9월
(3)
►
8월
(1)
►
7월
(8)
►
6월
(4)
►
3월
(2)
►
2월
(7)
▼
1월
(4)
эрүүл хоолны талаар ярилцлага Д.Ариунаа
Цагаан хоол
Алим гоймонгийн салат
Баярын ширээг чимэглэх амтат цэцгэн ороомог
►
2008
(16)
►
12월
(16)
Followers
0 comments:
댓글 쓰기