Орц: сонгино 1ш, брокколи 600г, цөцийн тос 20г, ногооны шөл 0,8л, цөцгийн 1стакан, давс, перец,
Хийх арга: сонгигоо халислаад жижиглэн хэрчинэ. Брокколийг угаагаад бут бутаар нь жижиглэн салгаад ишийг нь хэрчинэ. Саванд ургамлын тос хийж халаагаад, сонгиноо хөнгөхөн хуураад брокколигоо нэмж 1минут хуурсны дараа шөл нэмэж 15минут буцалгана. Чанасан брокколийг ௧/௨-ийг шүүж аваад цааш тавьж, үлдсэгийш нь шөлний хамт холигчинд хийж татна. Гал дээр тавьж дээр нь цөцгийн давс, перец нэмээд зөөлөн гал дээр буцалгана. Бэлэг болсон зутан дээр үлдсэн брокколийг нэмэж хутгаад таваглана.
0 comments:
댓글 쓰기