2011년 2월 27일 일요일
Холимог хуурга
Орц: шар буурцгийн мах, лууван, төмс, манжин, улаан чинжүү, ногоон чинжүү, хар мөөг, өргөст хэмх, пүнтүүз, сонгино, ургамлыг тос, цагаан будаа,
Хийх арга: шар буурцгийн махаа халууг усанд дэвтээж дараа нь ௩-௪ удаа зайлна. Төмсийн их тосонд шарна. Лууван манжинг урьдчилан жигнэж болгоно. Хатаасан хар мөөгийг халууг усанд дэвтээнэ. Пүнтүүзийг халуун усанд 15минут дэвтээнэ. Ургамлын тосонд улаан ногоон чинжүүг хуурна. Болсон ногоонуудыг нарийн савхан хэлбэртэй хэрчинэ. Хуурсан ногоон дээрээ бусад бүтээгдэхүүнүүдээ хийж амталж хоолыг бэлэн болгоно. Будаа тавиад улаан лоолиор чимэглэж болгоно.
Labels:
Монгол жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기