- Цусны даралт тогтворжино.
- Цусан дахь өөх тосны хэмжээ багасна.
- Чихрийн шижингийн 2 дугаар хэмжээ сэргийлнэ.
- Зүрхний шигдээсээс урьдчилан сэргийлнэ.
- Үе мөчний өвчний эрсдлийг бууруулна.
- Зүрхний өвчний эрсдлийг 50% бууруулна.
- Зүрхний мэс заслын эрсдлийг 80% бууруулна.
- Бие махбодийн дархлааг сайжруулна.
- Хүний наслалт 15 жилээр уртасгана.
- Оюуны өндөр чадамж.
- Цэвэр усны 70%-ийг нөөцлөн хадгалах боломжтой.
- Ширэнгэн ойн 80% аврагдана.
- Олон төрлийн хавдраас сэргийлнэ.
2011년 2월 12일 토요일
Та ургамалын гаралтай хоол хүнсийг сонгосноор
Labels:
Цагаан хоолны тухай ойлголтууд
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기