2009년 7월 15일 수요일
Амтат чинжүүний шөл
Орц /4 порц/
амтат чинжүү 5ш
төмс 5ш
ургамлын тос 4х/х
ус 2л
ногоон сонгино 100гр
нунтаг хар повоор
давс
Хийх аргачлал
1. Төмсийг шоо хэлбэртэй хэрчинэ. Чинжүүг иш, үрнээс нь салгаж цэвэрлээд гоёмсогоор хэрчинэ.
2. Төмсийг давстай усанд чанаж болгоод дараа нь чинжүүг нэмж 5-10 минут чанана.
3. Шөлийг ургамлын тос, давс, повоор нэмж амтлаад гал дээрээс авч 5-10 минут хөргөнө.
4. Жижиглэн хэрчсэн ногоон сонгино цацаж өгнө.
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기