2009년 7월 15일 수요일
Мөөгтэй шөл
Орц
хатаасан цагаан мөөг 10гр
эсвэл шинэ мөөг 100гр
төмс 400гр
булцуут сонгино 20гр
цөцгийн тос 15гр
ус 800гр
шар лууван 50гр
зөөхий 30гр
давс
амт оруулагч
Хийх аргачлал
1. Хатаасан цагаан мөөгийг сайтар угааж цэвэрлээд хүйтэн усанд дэвтээсний дараа нарийн савх хэлбэртэй хэрчиж дэвтээсэн шүүсэнд нь чанаж болгоно.
2. Ингэж дэвтээсэн мөөгний шөлөнд бага зэргийн мах, хэрчсэн төмс хийж 10-15 минут буцалгасны дараа тусад нь хуурсан сонгино, шар лууван, амт оруулагчийг нэмж үргэлжлүүлэн чанаж болгоно.
3. Шөлийг таваглаж хигсэн ногоон сонгино, яншуй цацаж зөөхий дусаана.
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기