2009년 2월 27일 금요일
Энгийн бөгөөд амтат өдрийн зоог
Орц: улаан, ногоон, шар чинжүү, хулуу, амтат төмс, редикс, будаа, далайн байцаа, 식초 буюу амтлагч, 식초 байхгүй бол амтлагчаар амталж болно. Хийх арга: чинжүүгээ будаандаа тонируулаад хэрчиж бэлдэнэ. Редиксээ нимгэн хэрчинэ. Хулуу болон амтат төмсөө нимгэн хэрчээд тосонд хуурна. Будаандаа давс, элсэн чихэр жоохон, 식초 гаа хийгээд холино. халуун байгаа дээр нь гараагаа урт гонзгой хэлбэрт оруулна. Будаан дээрээ бэлтгсэн ногоогоо тавиад далайн байцаагаараа орооно.
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기