2010년 10월 6일 수요일
Карритай будаа
Орц:
Агшаасан цагаан будаа 1,5аяга
Бор мөөг 3-4ш
Цоохор майлз/чинцай/ 1-2ш
Амтат чинжүү/улаан/ 1ш
Амтлагч:
Карри 1/2х.х
Мөөгний амтлагч 1/3х.х
Элсэн чихэр 1/3х.х
Сүү 3-4х.х
Нунтаг бяслаг 2х.х
Давс тохируулах
Чимэглэл:Цөцгийн тос 10-15г Хушны самар 3-5г
Хийх арга:
- Бор мөөг, цоохор майлз, амтат чинжүүг угааж цэвэрлээд жижиг хэрчинэ.
- Тос хийж халаасан хайруулын тавганд хэрчсэн бор мөөг, амтат чинжүү, цоохор майлз хийж хуураад карри, агшаасан цагаан будаа нэмж хутгана.
- Дээр нь сүү, элсэн чихэр, давс, нунтаг бяслаг хийгээд савыг таглаж хэдэн минут жигнэнэ. Хоолыг таваглаж цөцгийн тосонд хуурсан хушны самраар чимэглэнэ.
www.chinhai.ucoz.com
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기