Орц: далайн байцаа, дуфу,
Амтлагч: майонез, давс, бор сахар, соя соус, крахмал,
Дуфугээ хавтгай далбагар хэрчээд 2 талаас нь давслана. Далайн байцаагаар ороогоод ирмэгийг нь майонезээр наагаад халаасан их тосонд хийж шарна. Энэ 2 бүтээгдэхүүн нийлэхээрээ загасны амттай болдог. Далайн байцаагаар 2 давхарлавал илүү амттай болдог.
Соус
Далайн байцаа,мөөг, сонгино, чинжүү, байцаа, лууван чанаад ногооны шөл гаргана. Буцалж байгаа ногооны шөлөн дээрээ соя соус \4:1 харьцаагаар\, бор сахар хийж буцалгана. Дээрээс нь усанд зуурсан крахмалны уусмал хийж өтгөрүүлнэ.
Шарсан дуфугээ хэрчиж таваглаад дээрээс нь соусаа хийгээд чимэглэнэ
2010년 4월 24일 토요일
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기