2010년 4월 13일 화요일
Мафу дуфу
Орц: дуфу, улаан шар ногоон чинжүү, будаа, амталсан мах
Амтлагч: сонгины тос, цагаан гааны тос, жантай гоймонгийн жан, дубан жан, мөөг амтлагч, крахмал, хар перец, гүнжидийн тос
Дуфу, улаан шар ногоон чинжүүгээ дөрвөлжин хэрчинэ.
Сонгины тос, цагаан гааны тосоо холиод хадлаана. Эдгээр тосыг хоолонд хийсэн тохиолдолд сонгино цагаан гаа хоолондоо хийхгүй байж болно. Тосондоо дуфугээ хийгээд шаргалттал нь хуурна. Хуурахын өмнө дуфугээ давстай халуун усанд юм уу халуун тосонд шалзалаад авбал дараа нь хуурхад бутардаггүй. Жантай гоймонгийн жан жаахан хийнэ. Дээрээс нь мах ногоогоо хийгээд хуурна. Дубан жан \халуун ногоотой жан \, мөөг амтлагчаар амтлана. Ногооны халуун шөл хийж буцалгаад крахмалны уусмалаа хийж өгнө. Ногооны шөлөө халуунаар нь хийхгүй бол хүйтэн ус хийвэл хоол амтгүй болдог. Бэлэн болмогц хар перец, гүнжидийн тос хийнэ.
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기