2011년 8월 11일 목요일
Киви, улаан лооль, өргөст хэмхний салат
Орц: Салатны байцаа,киви, үрлэн помидор, сонгино,
Ногоонуудаа усанд угаагаад жижиглэж бэлдэнэ.
Кивиний соус бэлтгэх: киви 2ш, оливийн тос ⅓ аяга, лимоны хүчил ⅓ аяга, зөгийн бал 2 том халбага, жоохон давс хийгээд миксдэнэ. Бэлэн болсон соусаа хөргөгчинд байлгаж байгаад хйивэл зуны халуун өдөр сэрүүн мэдрэмж төрүүлнэ.
Хийхэд маш хялбар бөгөөд амар тэжээллэг салатыг хийгээд үзээрэй
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기