2011년 8월 2일 화요일
Халуун ногоотой хоол
Орц: Дог떡 6ш, байцаа, лууван 1/4, огурцы 1/4, буурцагт ургамал 1атга,
Бэлэн хоолны гоймон 1ш
Буурцагт ургамалаа жоохон давс хийгэд буцалгаад шүүж авна.
Лууван өргөст хэмх, байцаагаа нимгэн нарийхан хэрчинэ.
Соус: үүрмэг улаан чинжүү 2халбага, элсэн чихэр 2халбага, сармис, давс, гүнжидийн тос, цагаан цуу 1жижиг халбага.
Дог떡/цагаан будаанаас гаргаж авдаг зүйл/-оо улаан чинжүү 1/2халбага, элсэн чихэр 1халбага,гүнжидийн тос 1/2халбага, бор цуу 1/2 халбага болон ус хийгээд болгоно.
Гоймонгоо чанаж шүүгээд хамтад нь холино.
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
1 comments:
Hi huurhun bichleg bnaa. Ene gunjidiin tos, bor tsuu ene teriig angliar neriig n bicheed ogooj. Esul shilniih n zyrgiig n taviad og tehyy. Tyrshij uzeye ee. :) Amjilt!
댓글 쓰기