2010년 3월 20일 토요일
Шарвинтай ороомог
Орц: амталж шарсан мах\ бульгогны мах\, эрдэнэ шишний гурил, гурил, буурцагны сүү, салат навч, өргөст хэмх
Амтлагч: шар, ногоон, цагаан майонез, 5 халбага гурил дээр эрдэнэ шишийн гурил хийгээд жаахан давсаар амтлаад буурцагны сүүгээр зуурна. Шингэн зуурмаг бэлтгээд шарвин хайрна. \блины\ Шарвин дээрээ салатны байцааны навч тавиад огурцы төмс хальслагчаар нимгэн хэрчиж тавиад дээр нь бульгогины шарсан махнаасаа тавиад орооно. Ороомогоо хэрчиж таваглаад шар ногоон цагаан майонезээр чимэглэнэ
Labels:
Хоолны жор
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기