1. цагаан манжин, дашида далайн замаг, бор мөөг порцондоо тохируулж адил хэмжээгээр хийж сайтар буцалгаж шөлөө бэлтгэнэ.
2. цагаан манжин, дашида далайн замаг, бор мөөгөө шүүн гаргаад шөлөндөө дууяа, мөөг (бор цагаан байгаа төрөл), жижиг хулуу, байцаа зэргийг өөрийн хүссэн хэмжээгээр хэрчиж хийгээд дахин буцалгана.
3. улаан пэрц, гучужан, давс, хар пэрцээр амтлана.
4. ногоонууд бүгд болсоны дараа bok choy(монголоор юу гэдэг билээ.. эсвэл жижиг ноогоон байцаа хийсэн ч болно) болон дүдүгээ хийж нэр буалгаад л идэхэд бэлэн болно.
.
0 comments:
댓글 쓰기