2011년 4월 15일 금요일
Молдав байцааны ороомог
Молдав байцааны ороомог
Орц:
Shar бууrtsagiin мах - 90 г, цагаан будаа - 20 г
лууван - 20 г, бөөрөнхий сонгино нэг ширхэг
улаан лоольны нухаш хоолны нэг халбага,
vegan маргарин хоолны нэг халбага, - 50 г
яншуйны хатаасан навчны нунтаг, давс, нунтаг хар перец, байцааны навч – 200 г
Юу хийх вэ :
Shar бууrtsagiin махаа жижиг шоо хэлбэртэй хэрчээрэй.
Түүнийгээ усаар зайлсан цагаан будаатайгаа холь. Дараа нь маргаринд хуурсан сонгино, улаан лоолийн нухаштайгаа холиод сайтар хутгаарай.
Бэлэн болсон Shar бууrtsagiin махаа зөөлрүүлсэн байцааны навчинд гурвалжлан ороох хэрэгтэй.
Байцааны ороомгоо жигнүүр дээр тавьж, таглаад цаг хэртэй жигнэж болгоорой.
Таваглаж өгөхдөө цөцгий, амтлагч ногоогоо цацаж өгөөрэй.
Shar бууrtsagiin Махтай байцааны ороомог
Орц:
Бөөрөнхий байцаа - 1,5 кг, Shar бууrtsagiin мах - 750 г, бөөрөнхий сонгино - 200 г маргарин - 90 г, давс, хар перец, улаан буудайн гурил - 40 г
цөцгий - 30 г, шөл эсвэл байцааны ханд - 400 г
улаан лоолийн нухаш - 70 г
Бэлтгэх хугацаа нэг цаг. Зургаан хүний порц
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기