Орц: алим, өргөст хэмх, байцаа, хиам, хар чавга, \хатаасан усан үзэм\, чангаанз, шар улаан чинжүү, төмсний нухаш
Амтлагч: майонез, хар перец, сахар, газрын самар,
Байцаагаа усанд дэвтээгээд хийвэл илүү амттай болдог. Алим, өргөст хэмх, чинжүү, хиам, байцаагаа урт нарийхан хэрчинэ, хатаасан жимснүүдээ жижиглэнэ. Төмсний нухаш дээрээ майонез хийгээд хар перец, 1 халбага сахар, жижиглэсэн самар зэргээр амтлана. Бүх хэрчсэн ногоонуудаа хийж хутгаад талхандаа түрхэнэ. Талхандаа урьдчилан масло түрхэвэл тохиромжтой.
Амтлагч: майонез, хар перец, сахар, газрын самар,
Байцаагаа усанд дэвтээгээд хийвэл илүү амттай болдог. Алим, өргөст хэмх, чинжүү, хиам, байцаагаа урт нарийхан хэрчинэ, хатаасан жимснүүдээ жижиглэнэ. Төмсний нухаш дээрээ майонез хийгээд хар перец, 1 халбага сахар, жижиглэсэн самар зэргээр амтлана. Бүх хэрчсэн ногоонуудаа хийж хутгаад талхандаа түрхэнэ. Талхандаа урьдчилан масло түрхэвэл тохиромжтой.
0 comments:
댓글 쓰기