Орц: улаан лооль 4ш, сонгино 1/2, Мөөг, амтат чинжүү, Төмс гэх мэт өөрийн дуртай ногоонуудаа хийнэ. Мөн лемоны шүүс амтлагч орно.
Хийх арга: Ногоо болон улаанлоолио сайтар угаагаад нарийхан хэрчиж бэлдэнэ.
Гоймонгоо усанд хийгээд болгоно.
Хайруулын тавганд тос хийгээд эхлээд сонгиноо хуураад дараа нь улаан лоолио хутгаад хэсэг хугацаанд хуурна.Үлдсэн ногоонуудаа хийгээд сайтар хутгаад усаа тааруулж хийнэ. Ногоог болсонүгүйг шалгаад хоол амтлагчаа хийнэ.
лемоны шүүснээс хэдэн тусал хийгээд галыг нь багасгана.
Ногоон сонгино жижиглэн хэрчээд гаргахдаадээр нь тавина.
2010년 1월 23일 토요일
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기