Орц: Улаан лоол 2ш, сонгино 1/2, шпагеттны гоймон 200-250г, лемон 3 Х/х, угсус 3тусал, элсэн чихэр 1 Х/х, давс 1Х/х, ольвын тос 3Х/х,/ 2-3 хүний орц /
Хийх арга: Эхлээд соусаа бэлдэнэ. Улаан лоолоо 4 хувааж зүснэ. Буцалж байгаа усанд 30с орчим байлгаад хүйтэн усанд хийнэ. Улаан лоолын халисыг хуулаад 1см хэмжээтэй хэрчинэ. Лемон , давс ,элсэн чихэрээ хйинэ.Ольвын тосоо хйигээд хутгана.
сонгиноо хэрчээд усанд дэвтээж хурц амтыг нь гаргана.
Усыг нь шүүгээд соусан дээрээ хийж хутгана. .
Гоймонгоо 10мин орчим чанана Хүйтэн усанд сойж усыг шүүж бэлдэнэ.
Соусаа хйиж хутгаад аягалаад хоол бэлэн.
2009년 11월 17일 화요일
피드 구독하기:
댓글 (Atom)
0 comments:
댓글 쓰기